STEAMed kids

Veel plezier!

- professor Tutkimus

Hey jij daar!

Wat leuk dat je op de speciale kinderpagina kijkt van deze website! Hier is natuurlijk al het leukere werk te vinden! 

Mijn naam is Professor Tutkimus en ik neem je graag mee op avontuur. Samen met Mauri beleef ik gekke avonturen. Mauri is mijn leerling, maar die moet nog veel leren hoor!
Ik ga je mijn verhalen vertellen, mijn nieuwste ontdekkingen maar ik ga jou ook vragen om hulp! Ja, dat lees je goed: ik ga JOU vragen om hulp! 

Het zit zo, op deze pagina ga je uitdagingen, mysteries, problemen en vragen vinden die jij ook zelf kunt uitvoeren of beantwoorden! Het lijkt mij dan leuk om dat natuurlijk weer te ontdekken, dus deel het vooral met mij! 

Oke, ik ga je even een handje helpen. Hieronder staan verschillende knoppen. Door op ze te klikken, kom je op een andere pagina. Zo kun je naar mijn avonturen gaan, waar je niet alleen een avontuur leest, maar ook opdrachten en vragen bij kan vinden! De andere pagina is een uitdagingen pagina, daar daag ik je echt uit om iets te onderzoeken! 
Oh, en daarnaast zie je de knoppen van social media. Als het van je ouders/verzorgers mag, kun je daar kijken en je bericht delen! Bijvoorbeeld van een ontdekking die je hebt gedaan! 

Wil je liever iets vragen aan mij, of me iets vertellen of laten zien, kun je mij ook een bericht sturen. Je mag me een mailtje sturen naar tutkimus@steamed.nl

Ik spreek je snel!